Детски рожден ден

Детско парти в
il CANTO

Детски рожден ден – важните аспекти, които трябва да вземете под внимание

Организирането на детски рожден ден е доста сложна и отговорна задача. При подобно събитие всичко трябва да бъде изпипано перфектно и дори най-малкият детайл да отговаря на желанията и предпочитанията на рожденика. За разлика от възрастните, децата не са се научили да прикриват своите чувства и емоции, така че всяко недоволство или разочарование ще бъде силно изразено. Това как ще протече съответният детски рожден ден, би могло да има значително влияние върху взаимотношенията ви с вашия наследник. Ето няколко аспекта на събитието „детски рожден ден“, на които би било добре да обърнете внимание:

 • детски рожден ден: начин за показване на родителската обич – организирането на незабравимо парти по случай детски рожден ден е начин да покажете на своето малко съкровище колко много го обичате и цените. В този смисъл съответният детски рожден ден трябва да е наистина внимателно и прецизно организиран, с ясна представа за желанията на малчугана, игрите и дейностите, които биха му харесали. Бъдете сигурни, че небрежната организация, както и опитите просто да се „отбие номера“ при организацията на детски рожден ден веднага ще бъдат забелязани от вашия наследник. Така че се отнесете напълно сериозно и отговорно към събитието, ако искате да го видите наистина щастлив и усмихнат.
прочети повече

Специално меню за детски рожден ден

 • детски рожден ден: повод за събиране с връстниците – детски рожден ден е и повод за събиране със съученици и приятели. Една възможност за малчуганите да прекарат време заедно извън традиционното учебно ежедневие и без да мислят за уроци и домашни. Да поиграят на различни игри, да се забавляват заедно, да си споделят своите мечти и копнежи. При организацията на съответния детски рожден ден помислете за това каква атмосфера би им помогнала да направят всички споменати неща. Особено важно е да се постараете обстановката и провежданите игри и дейности в рамките на планирания детски рожден ден да са в съответствие с интересите не само на рожденика, но и на неговите гости.
 • детски рожден ден: крехката детска психика – когато планирате детски рожден ден, имайте предвид и все още крехката и чувствителна психика на малчуганите. Доста е лесно децата да бъдат разстроени дори от най-малкия проблем или нередност по време на партито. Така че обръщайте внимание на всеки един детайл от обстановката, атмосферата и програмата на съответния детски рожден ден. Не включвайте цветове, декори, музика и други подобни елементи, за които знаете, че биха раздразнили и извадили от равновесие вашия наследник.
 • детски рожден ден: стремежа към специално прекарване – и не на последно място, трябва да знаете, че при децата винаги е налице стремеж към прекарване на необикновени и наистина специални моменти. Те търсят различното, вълнуващото и уникалното. Няма как да задоволите техните изисквания с организиране на един стандартен детски рожден ден, който те вече добре познават. Трябва да бъде нещо цветно и тематично, със забавни игри и състезания, с герои и декори от любимите филмчета и анимации. Само така ще гарантиране на наследника си прекарването на един уникален детски рожден ден, който за дълго време ще остане както в неговото съзнание, така и в съзнанието на приятелите и връстниците му.
Полезни съвети относно организацията на детски рожден ден

Продължаваме с няколко конкретни съвета, следването на които ще ви бъде изключително полезно при организацията на детски рожден ден. Вижте какво точно имаме предвид:

 • Детски рожден ден: Подберете внимателно гостите – вашият наследник трябва задължително да одобри списъка с гости за планирания детски рожден ден. Направете всичко възможно, за да могат на партито да дойдат хората, които той иска да види. Няма никакво значение дали става въпрос за неговите съученици, за съседските деца, с които си играе в квартала или пък за други връстници, с които има добри взаимоотношения и обича да се събира през свободното си време.
 • Детски рожден ден: Съставете разнообразно меню – в менюто, което ще изготвите за планирания детски рожден ден, трябва да има по нещо за всеки. Съвременните деца имат доста разнообразни предпочитания по отношение на консумираната храна. Някои залагат основно на бързите храни, други все още са почитатели на домашното и готвените ястия, докато трети се увличат по тенденции като вегетарианството и дори веганството. Не забравяйте и за тортата, която може да бъде както домашно приготвена (в зависимост от уменията ви в сферата на сладкарството), така и закупена. Освен вкусна, е добре тортата за детски рожден ден да бъде също богато украсена – децата определено са способни да оценят усилията ви в този аспект.
 • Детски рожден ден: Подгответе игри и забавления – игрите и забавленията трябва да бъдат неизменна част от всеки детски рожден ден. Изборът, който имате на разположение, е доста богат – от бордови игри до състезания на открито (ако разполагате с необходимото пространство). Можете също така да организирате бал с маски или нещо друго тематично, което да е свързано с интересите на малчуганите, филмчетата и ТВ предаванията, които гледат в своето ежедневие.
 • Детски рожден ден: Не забравяйте за музиката – няма как един детски рожден ден да създава необходимото настроение без подходяща музика. За да я осигурите, трябва да се запознаете малко по-подробно с музикалните предпочитания на съвременните деца. Със сигурност вашият наследник ще бъде повече от готов да ви помогне, особено когато става въпрос за подготовката на мечтания от него детски рожден ден.
 • Детски рожден ден: Помислете за локацията – след като сте готови с планирането на всички дейности относно съответния детски рожден ден, помислете за локацията, на която би ви било най-лесно и удобно да реализирате плана си. По принцип детски рожден ден може да бъде проведен както у дома, така и на открито или пък в специално наето за целта помещение.
 • Детски рожден ден: Определете начален и краен час – децата са способни да играят и да се забавляват цял ден, но все пак трябва да поставите някакви ограничения относно времетраенето на съответния детски рожден ден. Хубаво е и предварително да запознаете малчуганите със съответните времеви ограничения, за да не останат неприятно изненадани по време на самото празненство.
 • скрий

Специални рецепти за фирмено парти

Аниматори

Тодор Доцев - Тоци

Професионален актьор и аниматор

Може да го срещнете в театъра, киното и телевизията. Работи с деца повече от 20 години. Батко Тоци знае как да направи празника на вас и вашето дете незабравим и неповторим.

Олег Орфеев

Аниматор от 15 години

"Здравейте, аз съм Олег Орфеев и завърших НАТФИЗ "Кръстьо Сарафов", през вече далечната 2004 г. На детските рождени дни родители и деца ми казват батко Олег или Оги. След много различни сценични проекти, открих, че работата с деца ме зарежда с енергия и творческо вдъхновение. За мен е невероятна привилегия да споделиш емоцията на един детски рожден ден или празник. Смях, музика, танци и игри за малки и големи, са част от важните съставки за успешно водене на парти. И разбира се това рожденика или рожденичката да се усетят специални, както всеки един от гостите. Основното е забавлението с физическа активност и интерактивни игри. Музиката също е важен фактор за това, детския купон да е супер. Казано накратко.. Играем... Танцуваме... Забавляваме се."